Back to All Events

Pomes Penyeach Project

  • Weefhuis Lagedijk 39, Zaandam Zaandam (map)

groepstentoonstelling en performances rond de (vertaalde) gedichten van James Joyce ter gelegenheid van 15 jaar Facetten van de kunst.

12 uur deuren open voor de tentoonstelling. Op 11 november, openingsceremonie. Nanny Roed Lauridsen presenteert het boek met vertalingen en kunst en de cd met toonzettingen van de Pomes. 

v.a 13 uur performances met muziek door Julia Barnes, mmv Pomes Ensemble en sopraan Caroline Stam, bariton Matthijs Mesdag, vertolker Julia Henneman en stemkunstenaar Han Buhrs

programma beide dagen

13 uur songs for soprano op 11 november,  songs for baritone op 12 november. De cd Old Heart's Wisdom met alle toonzettingen wordt dan gepresenteerd.

14 uur de vertalers Bindervoet en Henkes spreken Een woord over de woorden. Aansluitend boekverkoop en signeren door de vertalers.

15 uur Joyce in Lust (Love) met stemkunstenaar Han Buhrs.

15.30 Woordwegen met Julia Henneman, interactieve kunstperformance met de exceptionele woorden van de dichter (en vertalers)

16:00 feest! 

17:00 slot

de cd en het boek zijn te koop voor €15 per stuk, €25 euro boek en cd samen. Te bestellen vooraf bij info@facettenvandekunst.nl, of bij het Weefhuis tijdens het weekend. 

Pomes Ensemble

Lis Perry en Carolien Heinen, viool  

Julia Barnes, altviool

Mariëtte Gort, cello

Che-Sheng Wu en Yung-Tuan Ku, slagwerk

Earlier Event: November 7
HEINER GOEBBELS 'INDUSTRY & IDLENESS'
Later Event: November 12
Pomes Penyeach Project